Benieuwd hoe het aanleggen van een tuin, het plaatsen van schutting of een pergola gaat? Of een wil jij een tuin met veel biodiversiteit? Bekijk snel de video’s

Bij dit mooi statig huis in Voorburg hebben wij een mooie strakke tuin opgeleverd.

De tuin is opnieuw bestraat met het behouden van de borders. Wij hebben nieuwe schutting gemaakt en de tuin is voorzien van verlichting. Onder de nieuwe grote pergola is kunstgras geplaatst.

De bestrating:

-Keramische Tegels Piastra Nero 60×60

Pergola:

Douglas palen 15x15x300

Douglas palen 15x15x500

Verlichting:

Inlite Ace Down Dark

Schutting:

Rabat Hard Hout

Voor de bewoners aan de Kwartellaan in Den Haag hebben wij de tuin volledig gerenoveerd.

Nieuwe bestrating, graszoden, beplanting, schutting, stroompunten en een simpel afdak met berging opgeleverd.

De bestrating:                       

-Schellevis Oud Hollands Antraciet (100×100 + 60×60)   

-Oud Eikenhorst klinkers.

Schutting en afdak:

– Douglas Zweeds Rabbat Zwart

Voor dit nieuwbouwproject in Rotterdam hebben we deze tuin volledig opgeleverd.

De tuin en de oprit waren één grote zandbak. Langs het water bij het Taluud hebben we een cirkel gemaakt van klinkers. Het pad ernaartoe bestaan uit ‘Flagstones’ stapstenen.

Er zijn groenstroken gerealiseerd en een border gemaakt van Stapelblokken ‘Kilimanjaro’ met een geïntegreerde houten bank.

Verder zijn er graszoden en bestrating (Infito Modero S tegels 40×80) voor een terras aangelegd. In de bestrating is verlichting gemaakt.  En op andere diverse plekken stroompunten.

De oprit hebben we betegeld met klinkers en er is een strook gemaakt van grind ‘Japans split’.

Voor dit project in Mariahoeve hebben we een natuurvriendelijke tuin gecreëerd. Met veel planten en bloemen voor de insecten! Er is gekozen voor een speelse pad, bestaande uit Oude Flagstones.

Het project is af! Afgelopen maanden hebben deze bewoners al kunnen genieten van hun tuin.

Kunstgras is aangebracht voor veel speelplezier van de kinderen. Het behoeft geen onderhoud, kortom win-win situatie! Er is bergruimte gemaakt in de banken om bijvoorbeeld het speelgoed erin op te bergen.

Vorig jaar waren we hier ook bezig, deze mensen waren één van onze eerste klanten. Nu was de wens om een Pergola met Zonnedoek te plaatsen in de tuin. De bestrating is ook meteen vernieuwd. Leuk om weer de tuin te mogen doen!

De gehele tuin is aangepakt. Er is een nieuwe blokhut geplaatst, nieuwe bestrating, graszoden en de schuttingen zijn vervangen. Het materiaal is over het huis gehesen door middel van een torenkraan.

De blokhut is groen geïmpregneerd, type Amsterdam 581×292. De bestrating is aangelegd met Smartton Kilimanjaro XXS tegels.

Bij dit project aan de Nassaukade in Rijswijk is de hoge Esdoorn gerooid. Aan het einde van de middag sloeg het weer om, gelukkig waren we net op tijd klaar met het rooien van de boom.

In deze kleine tuin aan de Jacob Vermijstraat willen de bewoners een hoek blokhut om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in de tuin. Doordat de maten niet standaard zijn van de blokhut, is ervoor gekozen om deze zelf te maken. De blokhut is geïntegreerd in de houten vlonder. Er is gekozen voor kunstgras, omdat er weinig zon in de tuin is.

Bij dit project aan de Stuyvesantstraat zijn wij begonnen met het verwijderen van het vlonder. Het terras is daarna verhoogd met zand en aangelegd met Waalformaat Klinkers Oud Clingendael. Aan weerskanten zijn banken gemaakt van Douglas Zweeds Rabat Hout. In de banken is ruimte om spullen te bewaren. Het pad naar de schuur bestond uit schelpen. Ook hier is gekozen voor dezelfde klinkers als het terras. Van de lente/zomer 2019 gaan we verder met de tuin renovatie.

De bewoners wilden de voor- en achtertuin opnieuw bestraat hebben. De bestaande tegels zijn hergebruikt een aangevuld met nieuwe Waalformaat Klinkers, Oud Clingendael. Er is een natuurlijke afscheiding gemaakt van planten: Liguster, Forsythia en een Cornus Hagen. In het midden van de voortuin is een boom geplaatst, de Prunus Accolade (Japanse Sierkers). Deze boom bloeit mooi in het voorjaar.