Het project is af! Afgelopen maanden hebben deze bewoners al kunnen genieten van hun tuin.

Kunstgras is aangebracht voor veel speelplezier van de kinderen. Het behoeft geen onderhoud, kortom win-win situatie! Er is bergruimte gemaakt in de banken om bijvoorbeeld het speelgoed erin op te bergen.

Vorig jaar waren we hier ook bezig, deze mensen waren één van onze eerste klanten. Nu was de wens om een Pergola met Zonnedoek te plaatsen in de tuin. De bestrating is ook meteen vernieuwd. Leuk om weer de tuin te mogen doen!

De gehele tuin is aangepakt. Er is een nieuwe blokhut geplaatst, nieuwe bestrating, graszoden en de schuttingen zijn vervangen. Het materiaal is over het huis gehesen door middel van een torenkraan.

De blokhut is groen geïmpregneerd, type Amsterdam 581×292. De bestrating is aangelegd met Smartton Kilimanjaro XXS tegels.

Bij dit project aan de Nassaukade in Rijswijk is de hoge Esdoorn gerooid. Aan het einde van de middag sloeg het weer om, gelukkig waren we net op tijd klaar met het rooien van de boom.

In deze kleine tuin aan de Jacob Vermijstraat willen de bewoners een hoek blokhut om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in de tuin. Doordat de maten niet standaard zijn van de blokhut, is ervoor gekozen om deze zelf te maken. De blokhut is geïntegreerd in de houten vlonder. Er is gekozen voor kunstgras, omdat er weinig zon in de tuin is.

Bij dit project aan de Stuyvesantstraat zijn wij begonnen met het verwijderen van het vlonder. Het terras is daarna verhoogd met zand en aangelegd met Waalformaat Klinkers Oud Clingendael. Aan weerskanten zijn banken gemaakt van Douglas Zweeds Rabat Hout. In de banken is ruimte om spullen te bewaren. Het pad naar de schuur bestond uit schelpen. Ook hier is gekozen voor dezelfde klinkers als het terras. Van de lente/zomer 2019 gaan we verder met de tuin renovatie.

De bewoners wilden de voor- en achtertuin opnieuw bestraat hebben. De bestaande tegels zijn hergebruikt een aangevuld met nieuwe Waalformaat Klinkers, Oud Clingendael. Er is een natuurlijke afscheiding gemaakt van planten: Liguster, Forsythia en een Cornus Hagen. In het midden van de voortuin is een boom geplaatst, de Prunus Accolade (Japanse Sierkers). Deze boom bloeit mooi in het voorjaar. 

Sluit Menu