Impressie van een aantal projecten in Wassenaar, Den Haag, Voorburg en omstreken

Bij dit project in Den Haag is de oprit verbreed en de bestaande bestrating aangevuld met nieuwe rode BKK's.

En er is één vlonder terras gemaakt van Bankirai. Aan de voorzijde van het huis is een bloembak van vlonderdelen gemaakt als afscheiding van de oprit. Doordat de bloembak gemaakt is van Bankirai vormt dit een mooi geheel met het terras.

De oude vlonder en de schelpen zijn vervangen door kunstgras Real Naturall 30 mm. Het kunstgras is gelegd op een baan van zand met daarop druk verdelende onderplaten. 

Aan de zijkant lag ook een pad van schelpen. De schelpen zijn afgevoerd en vervangen door Limburgs Grind.

Op verzoek van de bewoners uit Barendrecht is de tuin bestraat met Beton Tegels Grezzo 80x80x4.

De bestaande vijver is nu mooi geïntegreerd met de tegels. Van hetzelfde materiaal als de loopbrug is een klepje gemaakt voor de pomp van vijver. 

De oude schutting rondom de tuin is vervangen door een nieuwe schutting van Composiet. De schutting en de tegels vormen één mooi geheel.

In deze tuin heb ik de bestaande klinkers herstraat. Van de klinkers heb ik een mooie cirkel gemaakt. Ik heb een schutting gemaakt, bestaande uit hard houten palen en douglas schermen. En een fietsenschuur geïntegreerd aan de schutting en de zijkant afgewerkt met Zweeds rabbat.

Project voor de VVE in de Van Huetszstraat in Den Haag.  Het plaatsen van twee fietsenschuren. Ik heb eerst een schutting geplaatst van Vurenhouten planken.

Daarna hebben we de bomen verwijdert.

De oude schuur hebben we afgebroken. En van de bestaande schuur hebben we het dak vernieuwd en verlengd.

De twee nieuwe fietsenschuren met twee afsluitbare deuren bestaande uit Vurenhouten Rabatdelen. De oude tegels van de oude schuur hebben we hergebruikt.

Hieronder het eindresultaat!

Voor de VVE aan de Koninginnelaan in Rijswijk hebben wij twee fietsen schuren gemaakt. De fietsenschuren bestaat uit hardhoutenpalen en beschoeiingsschot.

De wens was om de fietsenschuren verdiept te plaatsen. Het dak is bedekt met vijverfolie en krijgt later een groen dak, voorzien van sedumrollen. Beide schuren zijn voorzien van een stroompunt om bijvoorbeeld een elektrische fiets te kunnen opladen.

Aan de voorzijde is betongaas geplaatst met daarin Hedera Helix (klimop). De gehele voortuin is iets opgehoogd en de grindtegels zijn hergebruikt en aangevuld met gebakken klinkers (Waal Klinkers Oudwassenaar). 

De daken zijn voorzien van Sedumrollen.

Aan de Hongarenburg in Den Haag heb ik onderstaande tuin opnieuw aangelegd. De oude vlonder is verwijdert en vervangen door nieuwe bestrating en kunstgras. 

Deze stadstuin in het centrum van Den Haag heb ik rolstoelvriendelijk gemaakt d.m.v. 60x60cm tegels te herstraten. De bewoonster kan nu zonder obstakels gebruik maken van haar tuin.

Sluit Menu